Gediplomeerde in de gespecialiseerde studies van landbouwontwikkeling
Master in de gespecialiseerde studies van landbouwontwikkeling
  AANVULLENDE OPLEIDING LANDBOUWONTWIKKELING (Engelstalig*)
SPECIALISATIEOPLEIDING LANDBOUWONTWIKKELING (Engelstalig*)

Bedoeling van de beide opleidingen is dat de studenten zich verder specialiseren in de materie van de landbouwontwikkeling binnen de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen.

De aanvullende opleiding bestaat uit een minimum van 12 opleidingsonderdelen (studielast: 1500 uren ; 60 credits) waarbij 30 credits moeten gekozen worden uit een lijst van opleidingsonderdelen. Andere opleidingsonderdelen kunnen vrij gekozen worden naargelang de specialisatie van de student.

Nadat de aanvullende opleiding succesvol beëindigd werd, kan de student zijn/haar Masteropleiding vervolledigen met de gespecialiseerde studies. Deze opleiding bestaat tevens uit een totale studielast van minimum 1500 uren en 60 studiepunten waarbij nadruk gelegd wordt op:
        (1) de masterproef (24 studiepunten);
        (2) 36 credits zijn afkomstig van opleidingsonderdelen die de student toelaat zich verder te specialiseren in een ontwikkelingsgerelateerd onderwerp.

Beide programma's bestaan uit een enig gedeelte en één jaar studie. De student wordt in zijn/haar keuze en studie begeleid door een tutor. Het voorgestelde programma moet goedgekeurd worden door de daartoe bevoegde commissie binnen de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen.


Informatie over de Masteropleiding Landbouwontwikkeling
Camilla Monstrey
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, Coupure Links 653,
B-9000 Gent, (tel. +32/9/264.61.80 / fax. +32/9/264.62.22)


* Opleiding is in principe in het Engels maar Nederlandstalige studenten kunnen eventueel indien beschikbaar het overeenkomstig Nederlandstalig vak uit de opleidingen in de Bio-ingenieurswetenschappen volgen.

   
  Naar het hoogste niveau van de site Naar een hoger niveau van de site Ga naar de algemene informatie Ga naar de help-pagina's Ga naar de zoekpagina's Engelse versie / English version Terug naar de vorige pagina Terug naar de hoofding van deze pagina